Vacature projectleider bij Bameco

Projectleider bij Bameco

Wil jij als Projectleider samen met ons Nederland verduurzamen? Krijg jij energie van het technisch adviseren van de klant, het omzetten van de vraag naar de beste oplossing en offerte om zo succesvolle isolatieprojecten te begeleiden van A tot Z? En ben jij gedreven om samen met je team de beste resultaten te behalen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van kleine tot grote projecten en voor het relatiebeheer met belangrijke klanten zoals aannemers en woningbouwverenigingen. Je werkt de projecten uit van opname en advies tot de offerte en sluit de deal. Samen met de operationeel manager zorg je er vervolgens voor dat de werkzaamheden goed uitgevoerd worden. Bij onduidelijkheden en problemen zorg je ervoor dat deze naar ieders tevredenheid opgelost worden.

Je onderhoudt met regelmaat contact met de ploegen van de uitvoering. Je controleert of alles goed verloopt en of er verbeteringen mogelijk zijn. Je bent een kartrekker en weet je collega’s te enthousiasmeren. Samen met de operationeel manager en het MT spar je over waar en hoe we verbeteringen en optimalisatie kunnen realiseren. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

Wie zoeken wij?

Een professional met een afgeronde opleiding op MBO of HBO met een bouwtechnische basis en minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van projectleiding in een soortgelijke functie. Ervaring/kennis van de isolatiemarkt is een grote pre, maar niet noodzakelijk. Je komt ons team fulltime versterken. Verder ben je:

  • ondernemenden je neemt van nature verantwoordelijkheid en initiatief maar je weet tegelijkertijd dat teamwork belangrijk is;
  • overtuigend, resultaatgericht en je staat stevig in je schoenen;
  • een serieuze sparringpartner voor je collega’s en klanten;
  • communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk, in de Nederlandse taal;
  • leergierig en je blijft daarnaast continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.
Over Bameco

Bameco is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het duurzaam na-isoleren van vastgoed. Het heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot een gerenomeerd en toonaangevend bedrijf in Limburg. We maken gebruik van de modernste technieken en hoogwaardige isolatiematerialen om spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie aan te brengen. We werken voornamelijk voor woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren. Het is een groeimarkt waarin we blijven investeren en professionaliseren. Bij ons kun je vooruit!

Wat bieden wij?
  • Arbeidsvoorwaarden conform cao Bouwnijverheid UTA;
  • Je bepaalt je eigen salaris, wij bepalen vervolgens wat je gaat doen en bereiken;
  • Een bedrijfsauto, Iphone en Macbook;
  • Een vaste aanstelling na een proeftijd;
  • Alle mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien!

Heb jij interesse in deze functie of heb je vragen? Neem dan zeker contact op met Bas Engelen.

Bas Engelen
Kotterweg 16
6222NR Maastricht
Tel: 043-760 00 33
basengelen@bamecobv.nl