Subsidie regeling van 2021!

Bent u al bekend met de investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)? Deze regeling zorgt ervoor dat woningeigenaren subsidie kunnen aanvragen voor onder andere isolatie.

Om deze subsidie aan te kunnen vragen moet u voldoen aan een aantal voorwaarden;

  • Wanneer u kiest voor 1 isolatiemaatregel, moet u minimaal 1 andere maatregel erbij nemen. Dat kan een ander type isolatiemaatregel zijn.
  • Alle isolatiemaatregelen moeten zijn uitgevoerd in de bestaande thermische schil.
  • Kiest u bij het type isolatiemaatregel voor vloer-, bodem-, spouwmuur- of dakisolatie? Dan moet dit aangebracht worden met een HFK-vrij blaasmiddel. Bameco beschikt hierover.
  • De uitvoering is gedaan door een bouwinstallatiebedrijf, welke in dit geval Bameco is. De uitvoering mag u niet zelf doen.
  • Vraagt u maximaal 12 maanden na de eerste (isolatie) maatregel subsidie aan? Wij helpen u graag om u hierin wegwijs te maken. Mocht u er niet uitkomen? Dan is er de optie om Bameco te machtigen, wij regelen dan het volledige proces en u heeft er geen omkijken meer naar.
  • U heeft geen recht op subsidie als u al eerder een andere subsidie voor dezelfde type(n) isolatiemaatregel(en) heeft ontvangen.

 

Controleer vooraf of u recht heeft op subsidie!

Staat uw isolatiemaatregel op de lijst van isolatiemaatregelenlijsten, dan voldoet u direct aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor subsidie. Het enige dat u hoeft te doen, is de meldcode van de isolatiemaatregel toevoegen bij de aanvraag. Staat uw maatregel niet op de lijst? Dan kunt u wel subsidie aanvragen, maar kan het voorkomen dat uw gekozen isolatiemaatregel niet voldoet aan de eisen. Vergeet niet de productbeschrijving mee te sturen. In dat geval heeft u geen recht op subsidie.

 

Meer weten over de subsidie bedragen per m2? Lees alles over de subsidieregeling 2021.