Referentieprojecten

spouwmuurisolatie boren (2)Bameco is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het na-isoleren van woonhuizen. We maken gebruik van de modernste technieken om spouwmuurisolatie, kruipruimte isolatie en dakisolatie aan te brengen en kunnen teruggrijpen op 30 jaar ervaring en een arsenaal aan referentieprojecten. Ons primaire werkgebied is Zuid-Nederland en België.

Referentieprojecten Neopixels

We zijn een erkend systeemverwerker van Neopixels. Neopixels heeft door jarenlange ervaring en research een kwalitatief hoogwaardig productengamma opgebouwd dat volledig voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit staat voor ons voorop. We werken met gekwalificeerd personeel en zijn IKOB-BKB gecertificeerd. Door het IKOB-BKB worden steekproefsgewijs controles uitgevoerd bij de in uitvoering zijnde werken. Deze controles zijn onaangekondigd en richten zich op het niveau van de uitvoering, de vakbekwaamheid en de interne kwaliteitsbewaking. Op deze manier wordt voortdurend voldaan aan de normen en eisen van de Beoordelings- en uitvoeringsrichtlijnen.

Wij komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u thuis om uw woning te inspecteren en samen met u de isolatiemogelijkheden te bekijken.

Brochures kunt u hier aanvragen en wij staan u ook telefonisch graag te woord.