Spouwmuurisolatie Woonpunt Maastricht

In opdracht van Woonpunt mocht Bameco BV meer dan 60 woningen in Maastricht voorzien van spouwmuurisolatie met HR++ Neopixels. Deze opdracht maakt onderdeel uit van een grootschalig renovatieplan waarbij wij een bijdrage mochten leveren om de woningen in deze wijk nóg comfortabeler te maken.

Het aanbrengen van Neopixels gebeurt met een computergestuurde doseer installatie met 2 separate lijmtanks. Hiermee wordt een perfecte parel-lijmverhouding gelijkmatig in de spouw gespoten. Op deze manier zijn we zeker van een optimale vulling van de spouw.

Wat is spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is het isoleren van de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur van een woning.
Er wordt isolatiemateriaal geplaatst tussen deze twee muren. Bij spouwmuurisolatie worden gaten geboord in de voegen van de buitenmuur. De grootte van de gaten en het patroon zijn afhankelijk van het soort isolatiemateriaal. Door middel van een spuitpistool wordt de spouwmuur gevuld met isolerend materiaal. Tot slot worden de gaten weer dicht gemaakt met een specie die dezelfde kleur heeft als de bestaande voeg. Van belang hierbij is wel dat spouwmuurisolatie alleen kan worden toegepast wanneer het een schone spouw van minimaal 3cm betreft.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een offerte, vul dan het contactformulier in of bel ons op 043-760 0033.