HBS spuitschuimisolatie Watersley

In Sittard kregen we de kans om een mooie opdracht uit te voeren met HBS spuitschuimisolatie (voorheen bekend als Icynene) bij het voormalige kloostercomplex Huis Watersley. Dit historische klooster is getransformeerd tot een internationale wooncampus, waar maar liefst 300 sporttalenten uit binnen- en buitenland hun thuis vinden.

Het SEPHS hotel biedt deze sporters de gelegenheid om te wonen en te leven in de directe omgeving van de hoogwaardige topsportfaciliteiten die deze regio te bieden heeft. Bameco heeft er, in samenwerking met andere onderaannemers, voor gezorgd dat de sporters vanaf deze winter comfortabel en warm kunnen verblijven in Huis Watersley.

 

HBS Spuitschuimisolatie

We begrijpen dat er bezorgdheid blijft bestaan over isolatie met PUR schuim. Daarom heeft Bameco actief gezocht naar het meest duurzame product en zijn we uitgekomen bij H2foam Lite van Huntsman Building Solutions (HBS), een 100% watergeblazen PU sprayfoam. HBS H2foam Lite biedt isolatie met zorg voor zowel mensen als het milieu. Dit thermische en akoestische isolatieschuim kan worden toegepast voor vloer-, dak- en wandisolatie (met uitzondering van spouwmuurisolatie). Het watergedragen H2foam Lite isolatieschuim heeft in Canada en Amerika verschillende groene labels ontvangen en biedt tal van voordelen ten opzichte van andere isolatieschuimen.

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een offerte, vul dan het contactformulier in of bel ons op 043-760 0033.