Isolatie bij VV Eijsden

Het project met Cavifoam en parels bij VV Eijsden is succesvol afgerond dankzij het teamwork van Bameco en alle betrokkenen! Onze isolatie-expertise heeft geleid tot een optimaal geïsoleerde omgeving voor maximaal comfort en energie-efficiëntie. Trots op het resultaat!

Wat is CaviFoam?®

Voor woningen na 1980 gebruiken we CaviFoam®. Dit is een isolatiemiddel van een open structuur schuim en kan worden toegepast in bijvoorbeeld buitenmuren (spouwmuur), dakhellingen en holle plafonds. Het is een verbeterde versie van het klassieke UF schuim. Het klassieke UF schuim kent een paar grote nadelen:

  • forse krimp waardoor scheuren ontstaan;
  • sterke geur (vrijkomen formaldehyde);
  • sterke veroudering waardoor er na 10 tot 20 jaar nauwelijks nog isolatiemateriaal aanwezig is.
  • forse vochtopname waardoor grote risico’s op vochtproblemen ontstaan (met name bij het bij-isoleren van spouwmuren waar reeds isolatie in aanwezig is).

Het wordt in vloeibare vorm ter plekke verwerkt en in de spouwmuur gespoten. Tijdens het inspuiten expandeert de vloeistof tot een schuim dat doordringt tot in de kleinste kieren en naden. Het plakt niet, is niet giftig en expandeert na het verwerken niet meer verder. Op deze manier wordt alles perfect afgedicht, ontstaat een naadloze isolatielaag en wordt de meest ideale isolatiewaarde verkregen. Risico’s op scheurvorming van metselwerk zijn uitgesloten. CaviFoam® tast (natuur)steen, verf en kozijnen niet aan en is onschadelijk voor het milieu.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie of een offerte, vul dan het contactformulier in of bel ons op 043-760 0033.