Over Bameco

Huisjes in verschillende kleuren met energielabelBameco BV is een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het duurzaam na-isoleren van vastgoed. We maken gebruik van de modernste technieken en hoogwaardige isolatiematerialen om spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie aan te brengen en kunnen teruggrijpen op 35 jaar ervaring.

Verwijderen oude isolatiematerialen

Naast het aanbrengen van isolatie zijn we ook gespecialiseerd in het verwijderen van oude isolatiematerialen zoals PUR, minerale wol en UF schuim uit spouwen en kruipruimtes. U kunt ook bij ons terecht voor thermografisch-, endoscopisch- en vocht onderzoek.

We zijn een erkend systeemverwerker van Neopixels Insulation, Isocell, HBS H2foam Lite en Cavifoam. We hebben gekozen met deze partners te werken omdat deze stuk voor stuk een kwalitatief hoogwaardig productengamma hebben opgebouwd op basis van jarenlange ervaring en research.

Kwaliteit is onze leidraad. Hierin doen we geen concessies.

Door een efficiënte organisatie zonder gouden randjes hebben we lage overheadkosten waardoor we zeer concurrent zijn in de markt.

logo ikob skg

Certificeringen

We werken met gekwalificeerd personeel en zijn SKGIKOB(Nederland) en ATG (Belgie) gecertificeerd. Door beide certificerende instellingen worden steekproefsgewijs controles uitgevoerd bij de in uitvoering zijnde werken. Deze controles zijn onaangekondigd en richten zich op het niveau van de uitvoering, de vakbekwaamheid en de interne kwaliteitsbewaking. Op deze manier wordt voortdurend voldaan aan de normen en eisen voor het vakkundig isoleren.

logo issoOnze materialen zijn KOMO gecertificeerd en hebben een ISSO gecontroleerde kwaliteitsverklaring.

Wij komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs om uw woning te inspecteren en samen met u de isolatiemogelijkheden te bekijken.

Vraag direct een offerte aan!

Vacatures

Bij Bameco zijn we geregeld opzoek naar nieuwe werknemers voor diverse functies. Bekijk onze huidige vacature(s).