Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat voor ons op de eerste plaats! Het beste waar voor uw geld. De isolatie die we plaatsen gaat een leven lang mee en we staan garant voor het behoud van de goede eigenschappen. Daar kunt u van op aan.

  • We werken met gekwalificeerd Nederlands personeel. Al onze medewerkers hebben naast een interne opleiding ook specifieke opleidingen gevolgd bij de fabrikanten van onze producten.
  • Onze werkzaamheden vallen onder strenge (Europese) richtlijnen op het gebied van na-isolatie. We zijn IKOB-BKB (Nederland) en ATG (Belgie) gecertificeerd. Door beide certificerende instellingen worden steekproefsgewijs controles uitgevoerd bij de in uitvoering zijnde werken. Deze controles zijn onaangekondigd en richten zich op het niveau van de uitvoering, de vakbekwaamheid en de interne kwaliteitsbewaking. Op deze manier wordt voortdurend voldaan aan de normen en eisen voor het vakkundig isoleren.
  • Onze materialen zijn KOMO gecertificeerd en hebben ISSO gecontroleerde kwaliteitsverklaringen. KOMO is hét nationale keurmerk voor de bouwsector aan door VROM geaccepteerd als bewijs dat aan het Bouwbesluit wordt voldaan. Een ISSO verklaring is belangrijk indien er een energielabel wordt opgemaakt voor de woning.
  • We zijn een erkend systeemverwerker van Neopixels, Icynene, Enverifoam en Thermofloc. Neopixels is marktleider en heeft door jarenlange ervaring en research een kwalitatief hoogwaardig productengamma opgebouwd dat volledig voldoet aan de hedendaagse kwaliteitseisen.
  • We geven met een gerust hart 10 jaar garantietermijn. Er zijn laatste jaren veel nieuwe producten voor isolatie op de markt gekomen die hun kwaliteit op lange termijn nog moeten bewijzen. Bij de producten van Neopixels kunnen we als enige in de markt terug grijpen op 35 jaar ervaring. Kwaliteit is bewezen! Gaat u voor de laagste prijs, dan vindt u zeker iemand die het voor minder doet.

Wilt u de beste prijs/kwaliteitsverhouding, dan zijn wij uw partner. Heeft u nog vragen over onze kwaliteit en garantievoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op.