Isolatie verwijderen

Isolatie verwijderen is in de loop der jaren een specialisatie geworden van Bameco. Met behulp van speciale apparatuur verwijderen we oude isolatiematerialen op een milieuvriendelijke manier. Op basis van jarenlange ontwikkeling hebben we de ISOVACC® methode ontwikkeld. Met deze gepatenteerde techniek kunnen we garanderen dat we alle vormen van na-isolatie 100% kunnen verwijderen.

UF schuim verwijderen

In het verleden werden spouwmuren geïsoleerd met UF (Ureum Formaldehyde) schuim. Dit materiaal kan echter na jaren gaan scheuren of zelfs gaan verpulveren. De isolatiewaarde neemt hierdoor sterk af en er is een grote kans op koudebruggen. Bameco kan UF schuim op basis van de ISOVACC® methode verwijderen, waarna de spouw probleemloos opnieuw gevuld kan worden. Spouwmuurisolatie verwijderen kunt u het beste door een professional laten doen. Bameco kan onder andere UF schuim volledig en stofvrij verwijderen.

Minerale wol verwijderen

Spouwmuurisolatie op basis van minerale wol (glas- en steenwolvlokken) wordt al decennia toegepast en er is dus veel ervaring mee. Deze ervaringen zijn vaak positief maar veel problemen met spouwmuurisolatie worden door minerale wol veroorzaakt. Minerale wol kent namelijk een aantal nadelen in vergelijking tot andere producten. Ook minerale wol kan Bameco op basis van de ISOVACC® methode 100% verwijderen. Onze afdeling Isolatie Verwijderen informeert u graag naar onze ervaringen en mogelijkheden.

Perliet verwijderen

Spouwmuurisolatie met perliet (geëxpandeerde natuursteen korrels) wordt ook al decennia toegepast. In veel gevallen is de perliet echter niet vochtbestendig, zit het materiaal los in de muur en is het enorm stoffig (in huis). Na het vervangen van kozijnen is de spouw vaak deels leeg. Het is echter noodzakelijk voor een goede nieuwe spouwmuurisolatie dat de perliet volledig verwijderd is. Voor het verwijderen van perliet is een specifieke installatie noodzakelijk om dit goed te laten verlopen.

Laat ons u helpen

Spouwmuurisolatie verwijderen is geen probleem voor Bameco. We maken gebruik van een gepatenteerd systeem. Hierdoor wordt de oude isolatie op een snelle en milieuvriendelijke manier verwijderd waarna de spouw opnieuw geïsoleerd kan worden. De bewoners hebben vrijwel geen overlast van onze werkzaamheden. Heeft u specifieke vragen over het laten verwijderen van uw isolatie? Neem contact met ons op! Wij informeren u graag over onze ervaringen en de mogelijkheden.