Isolatie

Bameco al meer dan 15 jaar dé isolatiespecialist van Limburg.

Isoleren van uw spouwmuur of vloer. Bameco BV isoleert uw muren en vloeren middels diverse methodes.

Ontdek hieronder de isolatie mogelijkheden.

Isolatie

Man brengt spouwmuurisolatie aan

Spouwmuurisolatie

Een spouwmuur is de buitenmuur van een woning die bestaat uit twee delen met daartussenin een ruimte, genaamd de spouw. De spouw voorkomt vochtdoorslag en biedt de mogelijkheid om de muur beter te isoleren. Door middel van spouwmuurisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht tussen de twee muren van de spouwmuur. Lees verder wat Bameco BV hierin voor u kan betekenen.

Bodemisolatie

Een niet-geïsoleerde vloer kan leiden tot veel kou en vocht in het leefgedeelte van een woning. Bodemisolatie kan hierin een oplossing bieden en het wooncomfort aanzienlijk verbeteren, alsook veel energiekosten besparen. Bameco biedt bodemisolatie door middel van los gestorte Neopixels® bodemparels, die ook geschikt zijn voor ontoegankelijke kruipruimtes. Lees verder om alle voordelen van deze materiaalsoort te ontdekken.

Isolatie

Bodemisolatie

Isolatie

Projecten

Dakisolatie

Dakisolatie is een belangrijk onderdeel van energiebesparing en warmtecomfort in uw woning. Hoewel 80% van de woningen in Nederland wel een isolatielaag op het dak heeft, is deze vaak te dun en heeft deze een matige isolatiewaarde. Het isoleren van uw dak kan u echter tot wel 25% of meer energie besparen en zorgt voor een betere akoestische isolatie en luchtdichtheid van uw dak. Lees verder op de verschillende soorten dakisolatie te ontdekken.

Geluidsisolatie

Geluidsisolatie is een belangrijke techniek om geluidshinder van binnen of buitenaf te verminderen. De keuze van de juiste techniek en materialen hangt af van de bouwconstructie en de oorzaak van het geluid. Geluidsisolatie kan worden toegepast op muren, plafonds en vloeren, afhankelijk van het soort geluidsprobleem en het type woning en bouwconstructie. Lees verder om de mogelijkheden te bekijken.

Isolatie

Bamecobusje voor bouwwerf

Isolatie

vloerisolatie aangelegd door Bameco

Vloerisolatie

Het isoleren van uw vloer of kruipruimte verbetert het wooncomfort en bespaart energie. Het voorkomt daarnaast kou en vocht in huis en zorgt voor een gezonder binnenklimaat. Door te isoleren bespaart u 4 tot 7 m³ aardgas per m² vloeroppervlak per jaar. Bodemisolatie met losse Neopixels is goedkoop en toepasbaar bij zeer vochtige kruipruimtes. Vloerisolatie met Elastrospray LWP van BASF is duurzaam en zorgt voor een goede isolatiewaarde en snelle verwerking. Lees verder voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Plafondisolatie

Sonotex is een plafondisolatie die gebruikt kan worden in zowel woningbouw, appartementen als utiliteitsbouw. Het bestaat uit een thermische isolatielaag met daarop een akoestische, onbrandbare spuitmortel als afwerking. Sonotex is ontwikkeld als alternatief op traditionele isolerende plafondsystemen zoals houtwolcement, cellulose vlokken en Multipor. Het heeft goede akoestische en brandveilige eigenschappen en kan direct op beton worden aangebracht voor akoestische isolatie.

Isolatie

plafondisolatie