Gevelreiniging

Groene aanslag

Heeft u ook last van ontsierende algen, mos of schimmels op uw gevel? Dit jaar zijn veel gevels groen.

Bameco is de specialist in gevelreiniging

Wij zorgen ervoor dat uw gevels mooi schoon worden en uw pand weer een frisse en verzorgde uitstraling heeft. Onze professionele aanpak garandeert een duurzaam resultaat zonder schade aan uw gevel.

Waarom is het reinigen van uw gevel belangrijk?

Een schone gevel maakt u vrolijk en zorgt ervoor dat uw huis zijn waarde behoudt. Even belangrijk is dat u hoge kosten in de toekomst vermijdt. Algen en mossen kunnen de structuur van uw gevel beschadigen en de levensduur verkorten. Door regelmatige reiniging voorkomt u dat gevels vroegtijdig geschilderd of zelfs gerenoveerd moeten worden.

De aanpak

1. Inspectie en advies

We beginnen met een grondige inspectie van uw gevel om de soort en de mate van vervuiling de bepalen. Op basis hiervan geven we u een gedetailleerd advies en een transparante offerte.

2. Gratis proefvlak

Vervolgens maken we een gratis proefvlak om de juiste reinigingsmethode vast te stellen en het eindresultaat te laten zien.

3. Gevelreiniging

We maken de vervuilde gevelvlakken professioneel schoon. We gebruiken hierbij speciale producten en geavanceerde technieken die zowel effectief als veilig zijn voor uw gevel en het milieu.

4. Nabehandeling

Na de reiniging brengen we, indien gewenst, een beschermende laag aan die toekomstige aangroei van algen en mossen voorkomt. Zo blijft uw gevel langer schoon en stralend.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken voor een vrijblijvende inspectie? Neem vandaag nog contact met ons op. Bel ons op 043-7600033 of stuur een mail naar info@bamecobv.nl. U kunt ook het contactformulier gebruiken en daarop kiezen voor de optie overige.