Gecertificeerde isolatie experts van Huntsman Building Solutions

Bameco is een van de gecertificeerde isolatie experts van Huntsman Building Solutions. Al jarenlang én als eerste in Nederland verwerkt Bameco het hoogwaardige product Icynene H2foamLite spuitschuim-isolatie voor het isoleren van onder andere daken en vloeren. Spuitschuimisolatie is een zeer effectieve oplossingen voor woningisolatie waarbij het materiaal in slechts één dag wordt aangebracht, waardoor het een snel en eenvoudig installatieproces is. Met deze isolatie kun je je energierekening met tot wel 56%* verlagen.

Gecertificeerde isolatie experts

In 2020 is Icynene gefuseerd met Huntsman Building Solutions. Bameco is één van de gecertificeerde isolatie experts van Huntsman Building Solutions en heeft zich gespecialiseerd in de toepassing van H2foamLite spuitschuim-isolatie. Huntsman Building Solutions heeft recent een grote landelijke campagne gestart met de nadruk op de verschillende voordelen van spuitisolatie. Klik hier voor meer informatie!

Gratis adviesgesprek

Benieuwd wat we nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzame isolatie? Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

 

* Gebaseerd op een onderzoek onder leiding van RGU’s Scott Sutherland School of Architecture and Built Environment, Heriot-Watt University en Icynene (nu bekend als HBS) in september 2018.