Diensten

Bameco BV biedt diverse diensten aan rondom isolatie

Naast het aanbrengen zijn we ook gespecialiseerd in het verwijderen van oude isolatiematerialen zoals PUR, minerale wol en UF schuim uit spouwen en kruipruimtes. U kunt ook bij ons terecht voor diensten als  thermografisch-, endoscopisch- en vocht onderzoek.

Isolatie verwijderen

Laat professioneel uw isolatie op een milieuvriendelijke manier verwijderen middels de ISOVACC® methode. Van UF schuim tot minerale wol en van Perliet tot PUR.

Thermografisch onderzoek

Thermografisch onderzoek meet waar warmteverlies optreedt en/of welke plaatsen koudebruggen of luchtlekken aanwezig zijn of kunnen ontstaan.

Binnenmuur meten met endoscoop

Endoscopisch spouwonderzoek

Om uw muren goed te laten isoleren is het belangrijk van tevoren een goed beeld krijgen van de gevel. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant.

Vochtonderzoek

Vocht in uw woning kan erg vervelend zijn en kan bovendien voor veel kosten zorgen. Bij Bameco gaan wij aan de slag om het vocht in uw woning te verwijderen.

Gratis isolatie advies | Nieuwe website bameco

Gevel impregneren

Houd vocht buiten de deur door het impregneren van uw (buiten)muren. Het impregneren heeft naast een waterafstotende functie ook andere voordelen.