Diensten

Bameco BV biedt diverse diensten aan rondom isolatie

Naast het aanbrengen zijn we ook gespecialiseerd in het verwijderen van oude isolatiematerialen zoals PUR, minerale wol en UF schuim uit spouwen en kruipruimtes. U kunt ook bij ons terecht voor diensten als gevelreiniging, thermografisch-, endoscopisch- en vocht onderzoek.

Gevelreiniging

Heeft u ook last van ontsierende algen, mos of schimmels op uw gevel? Wij bieden een milieuvriendelijke gevelreinigingsservice die deze problemen effectief aanpakt. Ons speciale reinigingsmiddel verwijdert algen, mos en schimmels veilig en duurzaam, waardoor uw gevel weer stralend schoon wordt. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Gevelreiniging
Vochtonderzoek

Isolatie verwijderen

Laat professioneel uw isolatie op een milieuvriendelijke manier verwijderen middels de ISOVACC® methode. Van UF schuim tot minerale wol en van Perliet tot PUR.

Thermografisch onderzoek

Thermografisch onderzoek meet waar warmteverlies optreedt en/of welke plaatsen koudebruggen of luchtlekken aanwezig zijn of kunnen ontstaan.

Thermografisch onderzoek
Binnenmuur meten met endoscoop

Endoscopisch spouwonderzoek

Om uw muren goed te laten isoleren is het belangrijk van tevoren een goed beeld krijgen van de gevel. Dit geldt voor zowel de binnen- als de buitenkant.

Vochtonderzoek

Vocht in uw woning kan erg vervelend zijn en kan bovendien voor veel kosten zorgen. Bij Bameco gaan wij aan de slag om het vocht in uw woning te verwijderen.

Gratis isolatie advies | Nieuwe website bameco

Gevel impregneren

Houd vocht buiten de deur door het impregneren van uw (buiten)muren. Het impregneren heeft naast een waterafstotende functie ook andere voordelen.

Natuurvriendelijk isoleren

Het verduurzamen van uw huis door te isoleren is belangrijk om energie te besparen, de uitstoot van CO2 te verminderen en het gebruik van aardgas terug te brengen. Maar, wist u dat er vleermuizen of andere vogels in uw spouwmuur kunnen leven? Omdat er in uw spouwmuur vleermuizen kunnen zitten mag u volgens de wet niet zomaar isoleren. Het is namelijk verboden om beschermde soorten te verstoren of doden.