Dakisolatie

Dakisolatie voorkomt dat er opgestegen warmte verloren gaat via het dak. Door het dak gaat er ongeveer 30% aan warmte verloren. Dit is zonde van uw energie, én van uw portemonnee! Dakisolatie voorkomt dit, en vormt daardoor hét middel tegen warmteverlies.

Er zijn verschillende soorten dakisolatie, afhankelijk van het materiaalgebruik en de techniek. Bameco geeft deskundig advies en heeft ervaring in het aanbrengen van de isolatiemethode.

Via de binnen- of de buitenzijde van het dak zijn verschillende materialen mogelijk in bijna elke gewenste dikte. Tevens kunnen wij, indien gewenst, de complete binnenafwerking voor u realiseren. Bameco werkt voor dakisolatie aan de binnenzijde met Icynene H2fOam Lite,  Isocell cellulose of PIR platen. In sommige gevallen is het beter om de zoldervloer te isoleren. Ook dit kan met zowel met Icynene H2fOam Lite als met Isocell cellulose.

De dakisolatie prijzen hangen af van het soort dakisolatie en het type woning. Wij komen graag bij u langs om de situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Maak een vrijblijvende afspraak of neem contact op voor meer informatie.